Как да изтриете страница във Facebook

Решихте да напуснете Facebook и искате бързо да изтриете вашия Page? Тогава ще ви помогнем да се справите с този проблем.

Естествено администрацията на Facebook не се интересува от отлива посетители и затова доста объркаха процеса на премахване сметка. В статията ще покажем две опции: непълна (дезактивиране страници) и пълно премахване от Facebook.

как да напусна фейсбук

Как да деактивирате акаунта си във Facebook

Изтриването на вашия Facebook акаунт не е трудно и ще опишем подробно как да го направите:

  • Влезте във вашата Facebook страница.
  • Щракнете върху триъгълника в горния десен ъгъл на страницата, ние елементът “Настройки” е задължителен:
  • В раздела Вашата информация във Facebook изберете и щракнете върху Деактивиране и изтриване.
  • След това трябва да изберете какво искате да направите: Деактивирайте изтриване на сметка или постоянно.
  • След това трябва да въведете паролата от страницата.
  • След това ще бъдете помолени да посочите причината за напускането, можете също да поставите отметки в точки, така че вече да не получавате известия от Facebook по имейл и можете да продължите да използвате Messenger.

Някои данни все още могат да бъдат видими за други хора. например вашето име в списъци с приятели и ви съобщения изпратил.

Как да изтриете трайно Facebook страница

Има две възможности: за постоянно изтриване на акаунта ви и деактивиране страници (временно замразяване) за трайно изтриване на страницата следвайте линка:

https://www.facebook.com/help/delete_account

  • Трябва да сте влезли в системата за достъп до тази страница. въведете вашето потребителско име и парола, ако е необходимо. Можете също да стигнете до тази страница чрез настройките (посочени по-горе като).
  • Поставете отметка Постоянно изтриване на акаунта и щракнете да продължи.
  • След това можете да изтеглите вашата информация, всички снимки и публикации които са качени на вашата страница.
  • След това те ще покажат крайно предупреждение на английски че акаунтът ще бъде изтрит за постоянно. В съобщението се казва, че акаунтът ще бъде деактивиран, няма да е в Интернет и в социалната мрежа Никой няма да намери вашия профил във Facebook.

Важно: повторно активиране и възстановяване акаунт след изтриване не е възможно. Вашият профил, снимки и всичко информацията ще бъде изтрита за постоянно. Вече не можеш Използвайте Facebook Messenger.

James Walls

Social Media Specialist & Influencer.

Rate author
Авторитетно за социалните мрежи
Leave a Reply