Как да блокирам човек в Instagram и къде след това да търсите блокирани?

„Щастлива майка на любим съпруг“ в описанието на профила не спестява притокът на фенове? Всеки човек може да бъде блокиран Instagram. Или може би напротив, бившият блокиран, а вие сте загубили смисъл на живота? Прочетете нататък, ще покажем как да блокираме някого потребител, отключи обратно човека, как и къде да го намериш списък с блокирани

Съдържание:

  • Как да блокирам човек в Instagram
  • Какво означава да “блокирам в Instagram” и как да разберем, че вие блокиран ??
  • Какво означава „временно блокиране“?
  • Как да блокирам нечия друга история
  • Как да деблокирате потребител в Instagram?
  • Как да намерите блокирани, къде да видите списъка им?
  • Как да предотвратя някой да коментира вашите публикации?

Как да блокирам човек в Instagram?

Отидете на страницата на потребителя, който искате да блокирате в Instagram. Горе вдясно щракнете върху три точки.

„Как

Щракнете върху заключване.

„Как

Заключете отново.

„Как

Страницата на човека в Instagram е блокирана.

Какво означава “блокиране в Instagram”

Когато блокирате потребител:

  • той няма да може да намери вашата страница в Instagram;
  • не може да гледате вашите снимки и видеоклипове в акаунта си (и вие също);
  • коментари и харесвания остават, но коментари за вашите публикации можете да изтриете сами;
  • блокиран човек може да ви спомене в неговия пост и ще се появи както обикновено в раздела „Действия“.

* life hack – блокирайте човек и променете името на акаунта ви, тогава той не може да ви намери и да ви спомене

Ако блокирате потребителя, той е за това ще знаете?

Не, той не получава никакви сигнали, тоест човек не научава, че сте го блокирали или деблокирали.

Как да разбера, че сте блокирани? Какво вижда блокирано в Instagram?

Можете да разберете по три знака:

  • отивате в акаунта си и виждате, че публикациите са изчезнали („Все още не публикации “) и броя на публикациите, абонаментите и абонатите видими, но да не се виждат;
  • ако щракнете върху „Абонирайте се“, нищо няма да се промени;
  • ако изпратите съобщение до човек в Direct, въведете Съобщението се изпраща, но не пристига до получателя.
  • не можете да намерите потребителски профил чрез търсене (сякаш сякаш това не съществува)

Не бъркайте акаунта, на който сте заключени и затворени сметка. Затворена страница изглежда почти като блокирана страница, но Можете да изпратите заявка за абонамент. Кликнете върху „Абонирайте се“ и ще видите съобщение, че заявката е изпратена. След човек ръчно одобрете или отхвърлите вашата заявка.

какво вижда блокиран акаунт в Instagram

Какво означава „временно блокиране“ на сметка на някой друг (публикации и Storys)?

„Временно блокиране“ означава, че искате да блокирате публикации и / или Човешки истории – за себе си и вашата емисия. Но ако отидете на неговата страница – ще видите всичко. Той е и вашите постове. Можете само да блокирате временно акаунт, към който сте подписа.

В лентата на Storis щракнете върху желания аватар (който искате временно блокирайте) и задръжте. Появява се временното меню. заключване.

как да скриете историите на други хора в instagram

Или отидете в акаунта на човека, щракнете върху трите точки вдясно. Ще се появи меню, щракнете върху „Временно блокирайте“.

„което

На iPhone временното заключване се нарича „скриване на публикации“ “скрий историята.” По същия начин влезте в акаунта на човека, щракнете върху трите точки в десния ъгъл и изберете това, което искате временно блок при хората.

„временно „блокиране

Този тип блокиране в Instagram е необходим, например, ако човекът прави безинтересни / прекалено много сторис, но вие искате четете публикации. Или обратното. Или човек пише за нещо сложно, вие Не искате да го виждате в потока, но понякога искате да влезете и да четете удобно време. Причините могат да бъдат много.

Ако временно блокирате човек, той няма да знае за това и можете спокойно да гледате Storis, харесвате и да коментирате приятел друг. Но от споделена емисия, временно блокиран акаунт ще изчезне. И неговите истории няма да изчезнат, а ще бъдат в самия край списък с истории. Можете да ги намерите там и да ги отключите – кликнете върху тях и изберете „Отключване на историята“.

Как да деблокирате потребител в Instagram?

За да премахнете човек от блокирания в Instagram вас блокиран:

Отиваме на желаната страница. Кликнете върху „Деблокиране“

как да деблокирате потребителя в Instagram

“Unlock”

как да отключите човек в instagram

Готово, желаната страница в Instagram се отключва.

Как да намерите блокирани в Instagram, къде да ги видите списък?

Можете да видите списъка с блокирани потребители в секцията „Поверителност и сигурност.“ Във вашия Instagram профил щракнете върху трите ленти в десния ъгъл и отворете „Настройки“ вижте списъка с блокирани потребители в Instagram

„Поверителност и сигурност“

Изберете „Блокирани акаунти“

„Как Тук можете да видите Блокиран списък и премахване на всеки човек от него (кликнете върху неговия акаунт, отидете на него и кликнете върху „Деблокиране“).

Защо понякога не можете да намерите желаната страница заключване или отключване:

  • човек промени името на акаунта
  • изтрита страница
  • потребител блокира Instagram
  • потребителят ви блокира

Как да предотвратя някой да коментира вашите публикации?

Можете да блокирате хората да коментират вашето публикации, но в същото време той ще вижда публикации и истории.

? Как да скриете (деактивирате) коментарите в Instagram

„КакСега можете лесно да блокирате досадните фенове, накрая черен списък на профила на бившия, след това намерете този списък и отключване обратно. Никога не е късно да промените мнението си и започнете отначало.

James Walls

Social Media Specialist & Influencer.

Rate author
Авторитетно за социалните мрежи
Add a comment